Dvergenes Arbeiderblogg

Det går fremover – på ett vis

Foto: Rolf Sejerstedt

Miksingen av liveplaten går fremover!
Produsenten er optimist. Ting faller på plass. Det låter bra, og med litt flaks og en dose tålmodighet får vi noe å høre på om ikke så lenge.

Det gleder vi oss til!

Mange sier – og med rette – at bare dårer og drømmere bruker tid og krefter på å lage grammofonplater.

Vi er sikkert ikke helt gode i skallene, men vi gjør det likevel.
Vi gjør det litt for vår egen del, men mest det fordi vi vet at mange av dere også vil ha glede av det. Det er sikkert flere enn oss som ikke er helt gode i knotten, men alle platene vi har laget er jo kjøpt og betalt av dere. – Og det forplikter!

Nå legger vi lure planer for hvordan vi skal rekke ut til alle!
Det håper vi å gjøre til høsten. Vi har alt gått til innkjøp av gode kulepenner (for signering) og til høsten håper vi å komme oss land og strand rundt med ferske CD’er og bunker med duftende vinyl.

Og forresten:
Det snurrige bildet er tatt i Logen Bar av Rolf Sejersted.

La gå: spell a’n igjen!
Ting går fort på skakke
for sinte gamle menn!

En usedvanlig innholdsrik uke!

Foto: Rune Letrud / Dust of DaylightForrige uke var usedvanlig innholdsrik!

Det meste av uken tilbrakte vi i Logen Bar. Der hadde vi først en hel dag med lydprøver og tekniske viderverdigheter, og så to dager til med konserter og opptak.

Vi har nemlig tenkt å lage konsertplate!

Mange har sagt at det kan være vanskelig å få med seg tekstene på konsertene våre, så vi skrudde ned volumet og satte oss til med kassegitarer. I tillegg fikk vi med oss Kristin Bergsvik Skilbrei og Vivian Steinsland.

Vi er kjent med at mange sier det bare er tullinger som lager plater!
OK – vi er kanskje litt slarkete i skallene, så det kan vi leve med.

Vi er også kjent med at det finnes grupper av entusiaster som sleper på vesker fulle av gamle LP plater og roper at fremtiden er Vinyl.

De er muligens litt slarken i skallene de også, men helt siden vi leste i Illustrerte Klassikere om Don Quijote sin kamp mot vindmøllene har vi prøvd å holde opp et blafrende stearinlys for entusiaster vi føler har noe for seg.

Derfor lover vi – høyt og hellig – å gjøre hva vi kan for at denne platen også kommer på vinyl!

Denne uken tar vi det litt med ro.
Men neste helg drar vi østover.
Fredag 10. november spiller vi på Bastine i Kongsvinger.
Lørdag 11. november smeller vi til på Herr Nilsen i Oslo.

La gå: spell a’n igjen!
Du blir gjerne lett forstyrret
Av sinte gamle menn
Foto: Rune Letrud / Dust of Daylight

Hjelpe og trøste oss!!

Vi skal spille både her og der og han som jobber med å skaffe oss jobber sier han trenger noe han kan bruke til å «selge oss inn» på nye steder. Vi må «ikke være beskjedne, men by litt på oss selv», sier han , og det betyr å skrøne så overbevisende at vi får en fjert til å likne en symfoni.

Vi har prøvd med formuleringer som «Dans til De Musikalske Dvergene!» og «Garantert ambisjonsløs rock!» , men uten å oppnå så veldig mye. Vi fikk i sin tid hederstittelen «Norges minst karismatiske band!» og det synes vi i grunnen var helt greit. Karismatiske personer – med og uten tannkostbart – har forårsaket mye elendighet opp igjennom tidene, men noe salgsargument er det vel neppe?

Vi har også prøvd å slå frempå med slagord som «Et inkluderende kultband!» og «De Musikalske Dvergene: Lette å be – Vanskelig å bli kvitt!» De låter jo bra, men særlig det siste har hatt en lei tendens til å slå begge veier. De som i årenes løp har prøvd å dra oss med på nachspiel vet at vi har lave standpunktkarakterer i sosiale fag -og selgere er vi ikke!

Så vi trenger hjelp!!
Vi skal lage presseskriv!
Men vi aner ikke hva vi skal si!

La gå: spell a’n igjen!
Nå er der tomt i skallene
Til sinte gamle menn!