Det går på frem – tror vi!

Erling synger harmoni med seg selv, mens Arne lytter henført!Mens Helge G fant det fornuftig å dra til Syden for å feire seg selv har resten av ensemblet slavet i veg i studio det meste av påsken.

Det vil si Tom Harry dro – inspirert av trekkfuglene – også til Syden! Willy tok det med ro! Erling hadde ting å gjøre på sørsiden av huset og Arne, som følte trang til å kjenne grus under hjulene igjen, kjente en dragning mot bussen sin – Sølvsneglen!

Til tross for en imponerende rekke avsporinger klarte likevel produsent ORBO å manøvrere både Arne og Erling inn i studio for å legge på korstemmer her og der. Det er nemlig det siste som må på plass før han kan begynne den møysommelige jobben med å velge ut hvilke biter som tilslutt skal kle opp sangene på platen.

Mange musikanter har klare formeninger det om hvordan ting skal låte og hva de må gjøre for å få det til. Sånn er det ikke med oss!

Vi har nok ideer om både uttrykk og innhold, men lar oss lett avspore og liker å løpe rundt i ulike retninger. Dermed risikerer vi at sluttresultatet kan bli heller uventet også for vår del. Tiden vi nå er inne i er derfor krydret med skrekkblandet fryd! Så hvis du ser oss på gaten med propper i ørene og fjes som veksler mellom glede og fortvilelse så har det sin naturlige forklaring!

La gå; spæll ‘an igjen!

De Musikalske Dvergene – 35 år uten planer og preferanser!