Tom Harry Halvorsen

Tom Harry Halvorsen – tangenter, trekkspill, munnspill og kor

Alder: Hemmelig, men har er kopis med både Allert Bøkenes og «Kassa» Olsen, og figurerer på gamle bilder fra både seksti- og syttitallet.

Fakta: En ettertenksom kar som en gang brukte snadde. Omgjengelig og pedagogisk. Faller gjerne i tanker over trekkspillet.

Har sertifikat for buss!

Er veldig flink til å telle. Han kan telle til tre – og da klarer vi andre å henge med.
Han kan telle til fire – og fremdels henger vi med.
Han har også talt il åtte, men da måtte vi ta det to ganger.
En gang talte han helt til to og tredve, men da tok resten av bandet (untatt Willy, som er minst like god til å telle) pause for å rydde på lageret.

Favoritt mat : Tom Harrry liker alle typer mat unntatt det han ikke kan fordra.

Livsmotto : Det er bedre å holde kjeft og bli tatt for en tulling, enn å åpne gapet i ett sett og fjerne enhver tvil. Gjør du det er du i Dvergenes Verden

«Tom Harry skulle egentlig vært med på en «Klase bananer og en enkle seng». Han hadde laget snaskige arrangementer til både «Torsdagsfisken» og «Eg har faen ikkej løst te gå hem», men tilfeldighetenw ville det annerledes. Han steppet inn som kinopianist sammen med Audun Kayser da vi markerte utgivelsen av boken «De Musikalske Dvergene : Ned Abels Alle'» Det var en på alle måter uforgelmmelig seanse der han improviserte over deler av «Paraplyene i Cherbourg» som ble vist i svart hvitt og uten lyd i øvre bar i Hulen».

Fra : Dvergenes Krøniker