Willy Korneliussen

Willy Korneliussen – Trommer

Alder: Er litt vag på dette punket, men musikalske preferanser peker i kjente og kjære retninger.

Fakta: En veldig sindig, rolig, ryddig, reflektert, romslig, raus, avbalansert, avslappet, avstresset, bedagelig, behersket, besindig, betenksom, fattet, flegmatisk, fredelig, fredsommelig, harmonisk, likevektig, mild, sikker, uanfektet, ubekymret og ikke minst slagferdig person. Noe som er en klar fordel siden han altså slår trommer!

Willy har skaffet seg et solid fotfeste som ordensmann etter at han reparete Tom Harrys trekkspill ved hjelp av medbragt skrujern og en spiker som han fant på gulvet.

Favorittmat : Pytt-i-panne.

Livsmotto : Sitt stille, gjør ingenting, for våren kommer og gresset gror av seg selv .. og så må du til med slåmaskin og ljå. Da er du i Dvergenes Verden. Ta da alltid med deg en liten flaske whisky i tilfelle du skulle bli bitt av en orm. Og ta dessuten alltid med deg en liten orm.

«.Willy Koneliussen kan snekre, male, spikre, reparere og holde ting i stand. Og siden vi er verdens største rotekopper er det en god ting. Han har dessuten ører for både sur sang, skjeive basser og masete gitarer – og siden vi synger surt spiller skjeivt og er tivis veldi masete er det også en god ting. Vi finner i det hele tatt ingenting negativt å sette fingrene fast i. Men det skal vi nok finne! Vær trygg!»
Fra: Dvergenes krøniker