En bursdagshilsen!

Vi liker publikum!
Og vi liker (selvsagt) at publikum liker oss!

I edruelige øyeblikk (De har vi mange av!) må vi likevel medgi at enkelte av våre venner er litt «gal hove»!
Vi har ingenting i mot det heller! Nei, bevares og takk og pris, men noen er rarere skrudd sammen i skuffen enn de fleste! Noen stiller opp gang etter gang, uansett tid og sted, og heier oss frem på måter som nesten får oss til å tro vi har noe å fare med.

Vi har truffet dem i Odda, i Oslo og på Os, og på flerfoldige plasser innimellom. Hadde vi hatt samme ordning på konserter som de har i bollebutikker og kaffebarer, med stempel for hver billett og hver tiende konsert gratis, kunne de ha tjent gode penger.

Men kjenner vi dem rett ville de skydd et slikt «gode» som pesten!
De vet nemlig at ting som er gratis, i sitt vesen, har liten eller ingen verdi (Det vet alle som har opplevd en sponsor konsert!), og har det ingen verdi er det heller ingenting å bruke tiden på.
Derfor hiver vi hattene i været og roper høyt hurra for Geir-Inge Seim og John Økland som feirer felles førtiårsdag til helgen.
Vi husker ikke første gangen de dukket opp, men de har dukket opp på de merkeligste steder. Hadde det vært mulig ville vi sagt at de har vært på flere Dverge-konserter enn oss! Noen ganger har de til og med gitt melding om at de dessverre ikke kunne komme.
Så Tusen Takk & Gratulerer med Dagen til begge to!
(Og i tilfelle dere har glemt det: Vi spiller i Øybaren lørdag 1.oktober!)

La gå: spell a’n igjen!
Du blir tussete i skallen av sinte gamle menn!