Ferske franskbrød

Vi innrømmer, om enn noe motvillig, at vi ikke alltid føler vi må forholde oss dypt og inderlig til rådende strømninger innen populærkulturen.

Vi prøver å følge med slik vi alltid har gjort; med et søvnig blikk og en daff og litt tilbakelent grunnholdning, men kanskje er det møkkete briller eller kondisen som svikter for det går lenger og lenger tid mellom hver gang adrenalinet pumper og blodet bruser i tinningen.

Men av og til blusser det opp en brannfakkel som vi må forholde oss til!

Og noen ganger oser det i tillegg både røyk og gasser slik at vi bare må ut og lufte vettet, og avklare hvor vi står, om ikke annet så for å styre unna uheldige forventninger i den ene eller den andre retningen.

Vi har etter ferien merket oss en pågående debatt rundt enkelte segmenter av populærkulturen knyttet til kleskode og fremferd på scenen. Vi finner det nødvendig å bekjentgjøre at vi nok ikke under noen omstendigheter kommer til å kle av oss hverken på overkroppen eller nedentil under lørdagens opptreden på Periferifestivalen!

Dette skyldes ikke religiøse anfektelser eller bluferdighet fra vår side!
Vi har bare publikums ve og vel i tankene og tror ikke at dette vil være spesielt vellykket!

Når det er sagt så er vi klare, myke og varme som ferske franskbrød – og rede til å yte vårt ypperste førstkommende lørdag!

Vi snakkes, sees og høres lørdag 23. august på Glesvær.

Det er i Periferien det skjer!