Forbi De Gule Bussene

Forbi De Gule Bussene«Kordan har dokkar klart å holde på så lenge?»
Vi har jo hørt det spørsmålet noen ganger.
Fem og trevde år er mer enn en mannsalder, og mye lenger enn noen av oss trodde vi kom til drive på med dette her.

Ett stikkord er utvilsomt «latskap».
Ett annet er «penger»!

Vi er ikke blitt rike. Snarere tvert imot! Men vi har delt pluss og minus brodering helt fra første stund. Våre pengemessige krumspring har vært som å selge vafler med tap på 17 mai: Det går sakte, men sikkert i minus, men vi fikk med oss mye glede underveis!

Litt av forklaringen er at vi slumpet til å gjøre noe lurt en gang for mange år siden!
Det var å holde alt som hadde med plater og platesalg skilt fra den daglige dont! Det som trillet inn fra ”En klase bananer..” og fremover skulle ikke gå til salt i grauten eller til fårepølse. I stedet for å kjøpe nye dresser og legge oss inn på hotell beholdt vi vindjakkene på og fortsatte å bo i telt.

Det som etter hvert dryppet inn fra platesalg brukte vi som startkapital til å lage nye plater. Dette var vårt ’payback’ til publikum. De som har kjøpte platene våre har dermed vært direkte med på å sørge for at vi laget nye.

Nå er vi godt i gang igjen! Og denne gangen skal vi se om vi klarer tråkle sammen til både T-skorter og vinyl! – Så hvis du mangler en plate eller to, eller kjenner noen som absolutt bør-, trenger- eller rett og slett MÅ få seg en plate eller to med De Musikalske Dvergene – så trøkk her og send oss et ord.

Med litt hjelp klarer vi kanskje å få spredd den nye platen langt, langt u og forbi De Gule Bussene.

La gå; spæll ‘an igjen!

De Musikalske Dvergene – 35 år med orden i sysakene!