Godt Nytt År og Takk for det gamle!

Så har vi skranglet oss igjennom enda et år med Dvergefanen sånn omtrent til topps og et hardnakket ønske om å snu alt til det beste.

Vi startet året friskt og freidig!
Vi dro land og strand rundt og spilte både her og der, noe som igjen førte til at vi ble bedt om å spille enda flere steder.

Vi pløyde igjennom de seks første månedene med liv og lyst. Høsten så lys og fager ut med Periferifestival, Kinks på Madam Felle med Frode Alnæs og spilling på Herr Nilsen i Oslo som tre høydepunkter.

Rundt st. Hans ble det imidlertid klart at Erling hadde fått et snev av ett eller annet der midlertidig håravfall var den minste av flere utfordringer.

Plutselig var ingenting sikkert lenger! Vi la ett avventende lokk på bookingen og begynte å ta en øving ad gangen. Vi kikket både til høyre og til venstre og listet oss forsiktig igjennom høsten uten å ta på oss mer enn vi våget.

Når har Erling fått hår på hodet igjen, den 10ende Julegløggen på Madam Felle er vel i havn og vi skuer entusiastisk inn i det nye året.

I 2015 feier vi 35 år som band!
Det har vi tenkt å markere med å lage en ny plate! Sangene er klare, og vi har satt dato for innspilling. Men mer om dette senere.

Vi sier takk til alle som kom og hørte på oss i året som var, og ønsker velkommen til nye konserter i året som kommer.

La gå: spæll ’an igjen!