Go’e busser – 35 år, hverken mer eller mindre!

Med sanger i baklommenJada!
Nå er det spikret: 18. september slipper vi ny plate! Det skjer på Madam Felle, og vi skal gjøre det med brask og bram! Platen heter «Go’e busser», og selv om vi har stått midt oppi den med armer og bein i evigheter så sier vi: – Joda: dette kan vi stå inne for!

I år er det 35år siden vi fant på å lage et band med medfødt lav trynefaktor og lave ambisjoner. Vi sa senere at vi pekte nese til ytre staffasje og imagemakeri, men sant og si var det ikke en kjeft som var det spor interessert i hverken trynene våre eller hva vi måtte mene, si eller synge om. For oss var det å lage musikk var en aktivitet på linje med hagearbeid, tresløyd eller modellflybygging.

Og slik var det i ti år!
Så dro Svein Hovland og Kåre Kalvenes oss inn i Sigma studio, og resultatet ble «En klase bananer og en enkel seng».
Fremdeles er det tre av oss som har vært med helt fra starten, og de to andre – Willy og Tom Harry – har spilt musikk så lenge at det bør skrives bok om det.
Med 35 år på baken kunne vi lett blitt sertifiserte surpomper og gulpet frem tanker om at det i nå-for-tiden og dag ikke finnes annet enn staffasje og positurer.

Det gjør vi ikke, for det er ikke sant!
Vi er fortsatt naive nok til å hevde at absolutt alle bruker brorparten av livene sine til å snuble rundt i en eller annen hverdag. Det gjelder selvsagt også tekstsmeder og musikanter, og det er massevis av håpefulle eller desillusjonerte poeter og trubadurer som, i likhet med oss, prøver å sette ord og toner til livets ubegripeligheter. Om det skjer med humor eller gravalvor, vellyd, rabalder eller støy er en smakssak.

Det tar tid å bli «Go’e busser»!
Vi har brukt 35 år.
Det feirer vi på Madam Felle 18. september.
Alle er invitert og alle er velkomne!

La gå: spell a’n igjen!
De Musikalske Dvergene – 35 år, hverken mer eller mindre!