Hektisk helg på Madam Felle.

MadamFelle140215Fredag var fredag den 13!
Vi har hang til drama og depresjoner gikk vi rundt hver for oss hele formiddagen og foret den mumlende småjævelen som hadde satt seg mellom ørene og taut om at folk helt sikkert hadde andre ting å gjøre enn å høre på oss på en kveld som denne. At de som jobbet på Madam Felle fortalte om stor pågang og oppsiktsvekkende forsalg hjalp ikke det spøtt.

Vi tok feil!

Det aulet innpå med feststemte folk av alle kjønn og sikkert av de fleste livsanskuelser. Det ble fullt ved bordene, fullt på gulvet og både fullt og trangt i baren. Det eneste stedet det var sånn omtrent plass var på scenen, men vi ruver jo litt vi også så det ble i grunnen både svett og fullt der oppe også.

Vi hadde til alt overmål fått med oss Marie Kristin Dale som moste igjennom «Torsdagsfisken» og «Eg har faen ikkje løste te gå hen hem» på en måte som minnet oss på at det er rock vi liksom skal drive på med – ikke heismusikk!

Tusen takk skal du ha!

Så var det lørdag, og lørdag var selveste Valentinsdagen. Da var småjævelen nok en gang på plass i skallen! Dette var jo kvelden for stearinlys, vin i glasset, mørk sjokolade – og noko attåt! Det var kvelden for romantisk pludring og vandringer i måneskinn! Det var en kveld for å gjøre alt annet enn å stå og skråle sanger sammen med et aldrende pop orkester.

Nok en gang tok vi grundig feil!

Det ble sunget og skrålt så til de grader. Hvis det ikke hadde vært for at vi er både herdet og har vært i militæret, ville vi lett kunne ha satt oss til med klump i halsen.

Vi takker til alle som var på Madam Felle i helgen. Vi er alt i gang med å skru på plass en helg til høsten og kommer med datoen så fort den er bestemt.

21. mars spiller vi på Iris Pub i Odda!
La gå; spæll ‘an igjen.

De Musikalske Dvergene – 35 år med falske forventninger.