Hjelpe og trøste oss!!

Vi skal spille både her og der og han som jobber med å skaffe oss jobber sier han trenger noe han kan bruke til å «selge oss inn» på nye steder. Vi må «ikke være beskjedne, men by litt på oss selv», sier han , og det betyr å skrøne så overbevisende at vi får en fjert til å likne en symfoni.

Vi har prøvd med formuleringer som «Dans til De Musikalske Dvergene!» og «Garantert ambisjonsløs rock!» , men uten å oppnå så veldig mye. Vi fikk i sin tid hederstittelen «Norges minst karismatiske band!» og det synes vi i grunnen var helt greit. Karismatiske personer – med og uten tannkostbart – har forårsaket mye elendighet opp igjennom tidene, men noe salgsargument er det vel neppe?

Vi har også prøvd å slå frempå med slagord som «Et inkluderende kultband!» og «De Musikalske Dvergene: Lette å be – Vanskelig å bli kvitt!» De låter jo bra, men særlig det siste har hatt en lei tendens til å slå begge veier. De som i årenes løp har prøvd å dra oss med på nachspiel vet at vi har lave standpunktkarakterer i sosiale fag -og selgere er vi ikke!

Så vi trenger hjelp!!
Vi skal lage presseskriv!
Men vi aner ikke hva vi skal si!

La gå: spell a’n igjen!
Nå er der tomt i skallene
Til sinte gamle menn!