Det skjer alltid noe spennende i ferien!

Tidlig i sommer prøvde f. eks verpesyke svaler å bygge reir under taket rett over kaffebordet på altanen på Sotra. Dermed måtte en lang vokalist undertrykke høydeskrekken og dra frem stige, dokost og en bøtte med sterk salmikakkoppløsning for å overbevise de boligsøkende om at den valgte lokaliseringen på alle måter var en dårlig ide’.

Gitarist Arne har også hatt ting å stri med! Han begynte oppkjøringen til høsten med en liten tur til Notodden og oppdaget at blinklyset på Sølvsneglen fusket, og det er ingen spøk på en gammel buss.

Herr Halvorsen pleier å dra til Frankrike og komme tilbake litt forgyllet med trøfler i håret og en ostebit på lur. I år snakker han bare om kork i vinen og eddik i alle ledd, mens Willy ikke vil snakke ikke om dét en gang.

Erling har også hatt en sommer litt utenom det vanlige. Han har bl.a. funnet det praktisk å legge seg til med tilsvarende hårsveis til flertallet i bandet. Det er dermed bare Herr Halvorsen som i skrivende stund er i stand til å skilte med det som i dårlig lys kan passere som en «dårelokk».

Men det skjer spennende ting om høsten også!
Om et par uker skal vi f. eks spille på Periferifestivalen. – Og det blir spennende!

Ja – det blir det pinadø!