Lola kommer også!

cd4Det er nå femti år siden Dave Davies stakk høl på høytaleren i gitarforsterkeren med en stoppenål og laget lyden og riffet til «You really got me» (pluss at han fant opp heavy metal i samme slengen!)

«You really got me» ble gjennombruddet for The Kinks.

Det er nå ti år siden vi, sammen med Frode Alnæs, laget platen «Veldig respektable menn» som en hyllest til Ray Davies (låtskrivernes låtskriver) og The Kinks. Platen førte faktisk til at vi traff Ray Davies – og ble spilt på BBC radio!

I disse dager er Dave Davies (jada – de er brødre) i ferd med å gi ut ny soloplate, mens Ray Davies etter sigende jobber med å produsere en plate med musikken til musikalen ”Waterloo Sunset”, som er basert på sangene- og historien til The Kinks, og for tiden går for fulle hus i London.

Det går til og med rykter om at brødrene Davies har tenkt å gjøre noe sammen igjen i året som kommer i stedet for å sitte å gnure på hver sin krakk.

Inspirert av dette (og litt til) har vi nok engang slått våre pjalter sammen med Frode Alnæs og inviterer vi til to kvelder med sanger av The Kinks på Madam Felle.

Det er bare å komme!
Lola kommer også!

La gå, spæll ‘an igjen.