Oh boy

Oh boy!

Oh boy!Vi blir sjelden spurt om å være støttegruppe for andre. Vi vet ikke riktig hvorfor ingen vil ha oss som backing band, men vi blir sjelden spurt. Men så: Helt ut av det blå dumpet det inn et spørsmål:Vår venn Tommy Kleveland lurte på om kunne være med å lage en enkel liten video av en enkel liten sang, gjerne i vår egen arbeidsstue.Jada – sa vi og smilte fra øre til øre – og stappet de samme ørene fulle av ulike versjoner av den angjeldende sangen (som var en rock 'n roll klassiker av godt gammelt merke). Vi søkte tips og råd i "Backing Band for Dummies", vasket opp kopper og kar, kjøpte inn bakverk med siste salgsdag en gang ut i neste århundre, og plasserte oss, fulle av spenning og yre av forventning, ytterst på krakkene. Willy talte til fire – og så var vi i gang…Øyeblikket etter var vi stoppet! Dette mønsteret gjentok seg sånn omtrent 43 ganger og tangerte dermed en av Elvis sine klassiske innspillinger i Sun studio. Underveis fikk vi prøvd både å synge flerstemt og å kopiere lyden direkte ut fra mixebordet. (Da forsvant trommene. Det synes noen var bra, men ikke alle!) Klokke ni var det brått slutt! Da ville vi hjem for å se fjernsyn.Og resultatet? Ikke vet vi, men det ligger nå her! Lørdag 12 november spiller vi på Herr Nilsen! La gå: spell a'n igjen! Du får både hold og øresus av sinte gamle menn!

Publisert av De Musikalske Dvergene Tirsdag 25. oktober 2016

Vi blir sjelden spurt om å være støttegruppe for andre.

Vi vet ikke riktig hvorfor ingen vil ha oss som backing band, men vi blir sjelden spurt.

Men så: Helt ut av det blå dumpet det inn et spørsmål:
Vår venn Tommy Kleveland lurte på om kunne være med å lage en enkel liten video av en enkel liten sang, gjerne i vår egen arbeidsstue.

Jada – sa vi og smilte fra øre til øre – og stappet de samme ørene fulle av ulike versjoner av den angjeldende sangen (som var en rock ‘n roll klassiker av godt gammelt merke). Vi søkte tips og råd i «Backing Band for Dummies», vasket opp kopper og kar, kjøpte inn bakverk med siste salgsdag en gang ut i neste århundre, og plasserte oss, fulle av spenning og yre av forventning, ytterst på krakkene. Willy talte til fire – og så var vi i gang…

Øyeblikket etter var vi stoppet!

Dette mønsteret gjentok seg sånn omtrent 43 ganger og tangerte dermed en av Elvis sine klassiske innspillinger i Sun studio. Underveis fikk vi prøvd både å synge flerstemt og å kopiere lyden direkte ut fra mixebordet. (Da forsvant trommene. Det synes noen var bra, men ikke alle!)

Klokke ni var det brått slutt!
Da ville vi hjem for å se fjernsyn.

Og resultatet?
Ikke vet vi, men det ligger nå her!

Lørdag 12 november spiller vi på Herr Nilsen!

La gå: spell a’n igjen!
Du får både hold og øresus av sinte gamle menn!