Om poteter får du snakke med min far 2

OBS! Er De Musikalske Dvergene noe å samle på?
Noen synes det! Og det synes vi er flott.

Om poteter får du snakke med min far 2

I 2006 laget vi samleplaten «Om poteter får du snakke med min far». Den har vi ikke flere igjen av og da er det på tide å lage en ny.

En samleplate er god å ha. Ikke minst når vi står der, trøtt  og litt forvirret, etter en svett konsert, og noen ønsker å kjøpe en plate med signaturer, men ikke riktig vet hvilken.

Tittelen på den forrige samleplaten synes vi er steikandes god, så for ikke å forvirre oss selv eller andre har vi valgt å kalle denne samlingen «Om poteter får du snakke med min far  2» – enkelt og greit!

Vi er glad i mat, og vi er spesielt glad i poteter! Det kan i hvert fall se sånn ut. Hvis man tar seg tid til å lete, er «poteter» det ordet som dukker opp flest ganger i sangene våre. (Bortsett fra ord som «eg», «meg», «men» «og» osv.) Tittelen «Om poteter får du snakke med min far er hentet fra sangen «Svin på Skogen».

Men hvorfor poteter?
Poteter kan du steike, koke, «kneke» og «knaste»! De kan skrelles, stues, ristes og raspes, og serveres både varme og kalde. De er hverdagslige, vanlige og trauste – akkurat som oss! – Det er flott med fester, men det meste skjer på vanlige ukedager!

Vi har tatt med sanger fra de fem første platene, inklusiv et par bidrag fra platen «Veldig respektable menn».

Som bonus har vi lagt til «Juleneket henger» – som var den første innspillingen gjort av dagens besetning. Vi har ikke tatt med sanger fra platene «Tunge steiner» og «Go’e busser». Det får vente til en annen gang.

La gå: spell ’an igjen!
De Musikalske Dvergene,
Høsten 2016