Plater og annet

Bak neste blåne (2019)
Dette er vårt tiende album! Da er det lov å ta en pause og tenke på tiden som går og ting vi setter pris på..
mer…

Rolig Rock’n Roll (2017)
En akustisk konsertplate innspilt sammen med et entusiastisk publikum i løpet av to kvelder høsten 2017 i legendariske Logen Bar i Bergen.
mer…

Om poteter får du snakke med min far 2 (2016)
En samleplate er god å ha når vi står der, trøtt  og litt forvirret, etter en svett konsert, og noen ønsker å kjøpe en plate med signaturer, men ikke riktig vet hvilken…
mer…

Goé busser (2015)
Sangene er snekret sammen på bussen grytidlig om morgenen. Noen handler litt om busser, alle er på norsk og vokser ut av ulike hverdager.
mer…

[Omslag - Tunge steiner]

Tunge steiner (2012)
«Tunge steiner» er den syvende platen vår. Og det er den første platen siden «Dvergenes andre» (1991) som kom ut både på CD og vinyl.
mer.. 

Uten store ord.. (2008)
Vi hadde en bråte ideer da vi startet jobbingen med denne plate. – Og vi hadde ennå flere ideer da vi omsider var ferdig…
mer..

Veldig respektable menn (2004)
(Denne er vi tom for!)
Ideen om å lage en plate med sanger av The Kinks sammen med Frode Alnæs ble unnfanget over en halvliter på Garage i Bergen våren 1998 under Ride This Train festivalen.
mer..

Arbeid for trygd (1993)
Etter adskillig kjas og mas så vi oss omsider i stand til å legge enda 46 minutter og 48 sekunder til norsk rock’s historie.
mer..

Ned Abels Alle’ (Bok – 1991)
Boken bringer inngående analyser av frisørenes vesen og virkemåte, og gir svar på spørsmål som Hvem var Marianne? og Hva skal til for å forlenge livet til møkkete gitarstrenger?
mer..

Dvergens andre (1990)
Vi ikke å bli enige om en bedre tittel. Den røde lappen med to-tallet var et forsøk på å lure butikkene til å selge «Dvergenes 2» på billigsalg.
mer..

En klase bananer og en enkel seng (1989)
Vi spratt frem og skrålte «Grønn var min barndoms fårikål» til tross for høyt hårfeste og hormoner som for lengst hadde roet seg.
mer..