Problematiske plattføtter

I studio med ORBODet er flott å jobbe med folk som er klar i hovet og har gode ører.

Vi har tilbragt timer studio med ORBO (Ole Reinert Berg-Olsen) i det siste, og han har begge deler.

Selv er vi plaget med tregtflytende hjernemasse og tette ører, pluss en rekke private skavanker som lett kan få spaltemeter og bilder en helseblogg, men – takk og pris – ikke har noe her å gjøre. (Muligens med unntak av Helge G’s plattføtter, som hverken er blitt bedre eller verre med årene. Han sier også at han tidvis er plaget med det han selv beskriver som «sporadisk tinnitus», men at det heldigvis bare forekommer seint på kvelden og i tilknytning til musikk han ikke liker!)
Øresus eller ikke!

I går kveld tok vi oss tid til å gjøre opp status på plateinnspillingen så langt og var rørende enige om at dette kan bli steikandes bra!

Alle – eller i hvert fall de fleste – av våre snublende tanker og vage ideer var behendig grepet i luften, rettet ut og dunket på plass. I tillegg hadde det dukket opp en del andre ideer mer eller mindre under veis.

Vi har ennå mye å gjøre, men vi kan likevel trygt begynne å planlegge sleppefest til høsten i trygg forvissning om at innspillingene går stødig fremover helt i uavhengig av Helge G’s problematiske plattføtter.

21. mars spiller vi på Iris Pub i Odda!
La gå; spæll ‘an igjen.
De Musikalske Dvergene – 35 år med flate fotsåler.