Stive rygger og krokete knær

Vi har ikke mange prinsipper i Dvergene.
Vi har så få prinsipper at det er fristende å si vi er prinsippløse. (Vi foretrekker «prinsippfrie», men det er flisespikkeri!)

Men til tross for at vi lever i en lav-dogmatisk sone har vi har vi likevel ett prinsipp som vi er tro mot. Dette prinsippet holder vi i hevd på tvers av livssyn og politiske preferanser. Vi hever det høyt og lar det skinne uansett om det er vår, høst eller vinter. Det er litt verre om sommeren, men prinsipper skal rive og slite litt. De skal utfordre komfortsonen og dra oss ut av godstolene.

Vårt lysende prinsipp, som vi altså holder høyt i hevd – særlig i de to tredjedelene av året da det er naturlig å holde seg innomhus – er: «Vi klager aldri på været!» – I hvert fall ikke når andre i bandet hører på!

Det kan regne, hagle eller snø. Vinden kan ule og solen kan steike uten at det plager oss det minste. Vi kryper bare litt lenger inn i hulen vår og prøver å lage musikk. Og selv om dette ikke hjelper det spøtt mot hverken gikt eller høysnue, så hjelper det på humøret. – Og humøret er nesten like viktig som sunn søvn og regelmessig avføring – det vet alle som har hatt en bestefar!

I går satte vi hverandre stevne for første gang på fem uker!
Utenfor herjet naturen slik naturen gjerne gjør på denne tiden. Men inne hos oss rådet fred og harmoni. Vi prøver å ha et lyst syn på både livet og det lokale skydekket, og synes i grunnen at det låt nokså bra!

Og godt er det.
For vi har mange ting på blokken fremover og ingen tid til å la oss vippe av stolene bare fordi det ligger litt yr i luften.

Øverst på blokken er en tur til Bøvågen Øl og Vinstue. Det er om knappe to uker. Vi ar vært der før – og gleder oss til å komme igjen.
Husk det finnes ikke dårlig vær – bare stive rygger og krokete knær!

Vi snakkes i Bøvågen!

La gå: spell a’n igjen!
Det blåser friskt rundt ørene på sinte gamle menn!