Takk for maten

Gul skolebussDet henger et oppslag på veggen bak disken i ER-AN Veikro på Søfteland! Det er diplom fra NAF for beste veimat i Norge 2015. Det skriver vi under på når som helst! – Maten på ER-AN Rock’n Roll Diner er helt fantastisk!

Og ikke bare maten!

ER-AN Rock’n Roll Diner har stil og atmosfære, og oser av kjærlighet til klassisk, amerikansk rock’n roll.

Vi sa en gang at vi aldri skulle spille utenfor De Gule Bussene. Nå er De Gule Bussene for lengst historie og vi har vist trynene våre både her og der. Sist helg klarte vi likevel nesten å leve opp til vårt gamle løfte. I løpet av denne uken kommer nemlig en ekte gul, amerikansk skolebuss for å monteres inn i veggen(!) på ER-AN Rock’n Roll Diner på Søfteland. Den skal bli en del av kroen og innredes med bord og stoler. – Dette er jo sprøtt som et salatblad i juni, men drittøft!

Men ER-AN Rock’n Roll Diner er ikke bare et rart bygg med forunderlig innredning og god mat! Det er en veikro drevet av verdens hyggeligste mennesker som ikke vet hva godt de kan gjøre for gjestene sine, enten de er sultne sambygdinger fra Os eller veifarende musikanter.

Lørdag gjorde de det igjen!

Vi fikk mat og kaffi, og utmerkede arbeidsforhold, slik at vi kunne gjøre jobben vår så godt som vi evnet. Om det sto til «stryk» eller «skryt» er ikke vi de rette til å avgjøre, men vi hadde en flott kveld (og synes i grunnen at vi gjorde det nokså bra)!
Tusen takk til Linda og alle på ER-AN, og tusen takk – og takk igjen – til alle som kom og hørte på! Vi kommer igjen for å spise i skolebussen når den er på plass – vi kommer og spiller når det skal være!

La gå ; spæll a’n igjen – du kan sitte ned i bussen med sultne gamle menn!

P.S!
Denne uken får vi bare så vidt tid til å tygge i oss en kyllingvinge eller to. Torsdag er det på ‘an igjen. Da skal vi gi vårt bidrag til «ORBOS 11TH XMAS XTRAVAGANZA», og tredje Juledag er det – nok engang – «Dverger & Gløgg» på Madam Felle.