Tunge steiner

Vi stirrer vestover mot Askøy…
… og skimter skyggen av Cleng Peerson, Kaptein Miki og Edgar Allen Poe reflektert i asfalten i det vi skritter over Fisketorget på veg til et møte med en dame fra Odda .

De Musikalske Dvergene – Tunge steiner

[Omslag - Tunge steiner]

Rullesteiner samler ikke mose!
Rullesteiner ligger i grupper på stranden og slikker sol mens de lar bølgene vaske vekk tang, alger og skrukketroll. Rullesteiner er i konstant bevegelse, og spretter som umake ballonger bortetter marker og strender uten å sette så mye som skyggen av et merke etter seg!

Tunge steiner derimot!
Tunge steiner ligger ofte i ro!
Tunge steiner samler mose, fugleskit og lav og kan være til besvær i kraft av sin blotte tilstedeværelse! – Men i denne mosen kan det vokse det både gras og blomster, og etterhvert busker og små trær.

«Tunge steiner» er navnet på vår nye plate. Det er den syvende platen vår, og den første siden Dvergenes 2 (1991) som kommer ut både på CD og vinyl og er utgitt med støtte fra Fond for utøvende kunstnere (FFUK) og fiskehandler Husebø.

«Tunge steiner» er produsert av Ole Reinert Berg-Olsen. Innspilt i BiT Lydstudio, Bergen. Tekniker Bjørn Ivar Tysse. Mikset av Ole Reinert Berg-Olsen og Erick Jaskowiak i Monkey Holler Studio, Nashville, TN. Mastret av: Eric Conn og Don Cobb, Independent Mastering, Nashville, TN

Innspilt i Bit Lydstudio
Produsent : Ole Reinert Berg-Olsen
Tekniker : Bjørn Ivar Tysse
Utgitt av : Grappa

[DMD - Tunge steiner]Besetning :
Helge Grønhaug – sang og gitar
Arne Grønhaug – gitar og kor
Tom Harry Halvorsen– tangenter
Erling Hjertnes – bass
Willy Korneliussen– trommer

Hjelp & Støtte :
Ole Reinert Berg-Olsen: el.git, akk.git, mandolin, banjo
Ine Tumyr: perkusjon, kor (En dame i Odda)

Sanger