Verdens tøffeste bassist!

Noen dager føles det som om vi har gulerøtter på hver hånd i stedet for fingre! Andre dager er halsen tørr og sprukken som en takrenne i juli, og ikke sjelden er det total svikt mellom armene og de delene av hjernen som har med takt og rytme å gjøre1

Vi er kanskje ikke verdens beste band, men vi har verdens tøffeste bassist!

De som har sett oss i det siste kan ha registrert at Erling har foretatt en radikal endring av frisyren. Det er ikke fordi han er misunnelig på oss i bandet som alt har lagt seg til med moteriktige fleinskaller. – Han har lenge vært den eneste av oss som kunne opparbeide en sneisen hocky-flais og dermed briljere på bilder.

Erlings frisyrevalg er en ufrivillig bieffekt av medisinsk behandling, og hadde han kunnet velge hadde han sikkert holdt på hocky’en.

Men Erling er en seig jævel!
Han har med nøktern besluttsomhet gått oppover og fremover gjennom øvinger og opptredener, og det har han tenkt å fortsette med!

Og det synes vi at han skal!
Å lage musikk er sunt og helsebringende, og vel så bra som mye av det som leveres av åndemanere eller selges over disk med- og uten resept.

Så vi fire andre krabber møysommelig opp kjøkkenbordet og roper det ut: VI HAR VEDENS TØFFESTE BASSIST!

– Det er mulig han ikke liker å høre at vi sier det, men det må han tåle!

Nå løfter vi blikket og ser fremover mot Voss og Tysnes, mens vi rister litt på gulerøttene, fukter strupene – og gir på!

La gå: Spæll ‘an igjen!