Vi følger kalenderen!

Med sanger i baklommenKalenderen forteller når vi må stå tidlig opp og når vi kan sove lenge. Kalenderen forteller når vi kan henge vekk frakken og hente frem sommerjakken.

Vi følger kalenderen, og så fort løvetann og hvitveis har blomstret fra seg henter vi frem stråhatter og strandsandaler, og gjør oss klar for daffing og latmannsliv. Vi pakker snippsekker og kjølebagger og venter tålmodig på feriepenger og sprekker i skydekket.

For i går regnet det!
Vått, tungt og tett på den måten som gjør at du blir blaut fra skinnet og ut.

Det regner raspeballer og fiskekaker! Luften var grå og tung, og hadde vi stått på stylter ville vi ha sett en lang rekke med drektige skyer som toget inn fra havet med kurs for våre altaner.

I dag er det opplett og blå himmel, og hele bandet er over alle hauger!

Arne har kjørt med «Sølvsneglen» på tur til DDR for å fikse forgasseren.
Tom Harry er i Frankrike og spiser ost.
Erling slår gresset og Willy dulter borti stoler og bord for han har tatt solbriller på. Og mens Helge skriver om regnet som falt i går legger ORBO absolutt siste finger på det som blir den nye platen vår.

– Men i en mørk krok innerst i en kjeller sitter en kunstner og tegner så blekket skvetter på det som skal bli omslaget på platen. Han har ikke tanker for hverken regn eller sol – og vi aner ikke hva han holder på med.

La gå: spell a’n igjen!
De Musikalske Dvergene – 35 år med sand i sandalene.