Vi har innført datoøving!

2016_Arr_Jan_Naboen_WPDet har vi har tenkt på i evigheter uten at vi var klar over det. I prinsippet betyr det at vi øver på bestemte datoer etter et på forhånd fastlagt system.

Systemet er såre enkelt; alle som har skonummer som slutter på oddetall kommer på øving på mandager med datoer som slutter på partall, og de som har skonummer som slutter på partall stiller frisk og opplagt på mandager som slutter på oddetall.

Utfordringen har vært å bli enige om hvilke størrelser som skal gjelde. Engelsk størrelse 12 kan f.eks noen ganger tilsvare størrelse 47, mens størrelse 46 tidvis er lik 11 3/4.

Vi har også funderte en del på om det skulle gjøres unntak for de som går til øvingen på sine egne bein eller blir båret på ryggen av en person med partall på en oddetallsdag. Det viser seg imidlertid at den eneste som i så fall fullt ut kunne nyttegjøre seg denne fordelen var Erling, som bor i gå avstand. Resten måtte enten medbringe bærer i bilen eller komme på øving i ubekvemme sko.

Det sier seg selv at dette er i ferd med å utvikle seg til en givende (om enn noe tidkrevende) aktivitet. At vi gjerne skulle brukt mandagene til andre, mer presserende gjøremål er så sin sak, men akkurat nå er det skonummeret som teller.

Men neste mandag skal vi diskutere kjøttprisen i London – og på lørdagen skal vi spille på Naboen Pub i Norheimsund.

La gå: spell a’n igjen!
De kan hinke over Danmarksplass med sinte gamle menn.