Vi klinker til

Fredag 9. juni klinker vi til!
Det er samme dag som Cecilia Brækhus klinker til på Koengen.
Vi klinker til litt senere på kvelden og litt lenger borti gaten!
Den fredagen synger vi sommeren inn sammen med Kristin Bergsvik!
Stedet er Madam Felle – og da må vi øve!

De som har fulgt oss litt over tid har sannsynligvis for lengst gjennomskuet at når vi snakker om «øving» snakker vi like mye om en ukentlig sosial «samling i bånn»!
Vi har etter hvert sagt farvel til både (skikkelig) kaffi og (uskikkelige) småkaker, men det går lett en times tid med til drøftelser av gamle filmer og for lengst glemte «one-hit-wonders» fra den tiden rocken ennå lå i kuvøse.

Men nå skal vi synge med Kristin Bergsvik og da har vi ikke tid til dull og dall! I stedet har vi hentet frem skriv og notater fra skuffer og skap, bare for å oppdage at nesten ingenting av det som står der stemmer overens med virkeligheten.
Kristin har heldigvis vært ute i vind og blest før.

Hun kan både dirigere kor og spille akkorder med kruseduller tall, og vi synes det er sånn stas at hun skal være med og spille med oss har vi har vi laget en pidestall der hun kan sitte og dirigere.

Og der sitter hun og synger og slår på tromme, og minner litt om en krysning av Snehvit, Maria von Trapp og Tante Sofie. Og vi flirer godlynt og faller inn i rollene som en lett mix av De Syv Dvergene, Kardemomme Byorkester og Kasper, Jesper og Jonathan.

La gå: spell a’n igjen!
Selv guder sloss forgjeves mot sinte gamle menn!