Vi liker ikke snø!

Vi liker ikke veisalt, sandkaker eller krokusmakroner heller, men alt dette truet med sitt nærvær i går kveld da vi hadde vår nest siste samling før Jul. Sandkakene var riktignok bare noe Erling hadde tenkt å ta med, men snøen, saltet og krokusmakronene var virkelige nok.

Og der satt vi!
Fire litt grå, gamle gubber (Willy var ikke til stede for han hadde noe annet å gjøre!) og slurpet kaffe og spiste julekaker mens vi klaget på vær- og føreforhold og utvekslet synspunkter og erfaringer rundt bruken av refleks og brodder på glattisen.

Vi snakket om hva vi ønsket oss til Jul, og om hvordan pinnekjøttet skal oppbevares, vannes ut, kokes, servers og smake. Vi snakket om juleakevitt og diskuterte kvaliteten på julemarsipanen før og nå, og Helge viste frem en sko der sålen var løsnet og liknet kjeften på en tannløs krokodille.

Av naturlige årsaker tok vi en tidlig kveld for å samle krefter og overskudd før vår siste samling før Jul som er nå på torsdag! Da skal vi nemlig være med på ORBO’s 10th Anniversary XMAS XTRAVAGANZA på Madam Felle, og der blir det hverken sandkaker eller krokusmakroner! (Men muligens en smultring eller en daddel. -Vi får se!)

Og så er det Jul!
Og så er det Julegløgg!

La gå: Spæll ‘an igjen!