Ymse

Ferier lager surr i alle systemer!
Det gjelder for oss også!

Vi er ikke snauere enn at vi – i all beskjedenhet – betrakter oss selv som Guds gave til Kvinnen. Riktignok som den typen gave man pakker opp på julaften og tenker «Hva i huleste kan jeg bruke dette her til?» og så «glemmer» innerst i et skap. Men en gave er en gave, og den skal man ta imot, for det ligger sikkert en fin tanke og gjemmer seg ett eller annet sted.

Men i forrige uke, etter å ha hatt fri i et par dager, var vi havnet så langt inn i både skap og feriemodus at det var like før vi tok formiddagskaffen på altanen kun iført Bermudashorts og crocser.
Himmelen over Bergen bar ikke på måte bud om solkrem og plussgrader, men vi gikk – hver for oss – trallet fortrøstningsfullt på Blue Hawaii og Summertime Blues mens vi – hver for oss – lurte på om tiden var inne til å hente frem sportsbilen fra garasjen – eller kanskje slå gresset.

Vi skal nemlig spille på Ymse nå på søndag!
Og Ymse holder til Havariet/Flying Dutchman – på Zakken!
Og på Zakken er det alltid sol!

Mandagens møte med øvingslokalets kompromissløse lampelys ble likevel bedre enn fryktet. Vi er både spillesugne og optimistiske, så hvis vi stiller på søndag i solbriller og sandaler da vet dere hvorfor.

Vi starter Kl 21.00 presis!
Cc/Lodd 50,-

La gå: spell a’n igjen
Det er sugerør i drinkene til sinte gamle menn.